Vetenskapen bakom fillers

Visst är det lite coolt med botox och fillers egentligen. Alla sådana där skönhetsbehandlingar som går att göra idag. Enda nackdelen är väl egentligen hur de har tagit sig fram till det och experimenterat för att se vad som fungerar och inte. Och så har de testat det på djur och det är väl det som många protesterar mot egentligen. För att det finns så mycket annat som man kan lägga den tiden på istället.

Jag tycker att fillers kan vara lite löjligt, men ändå är jag tyvärr en av personerna som går och gör det på Hermes Clinic. Gör det dock inte i läpparna, för det tycker jag inte är snyggt. Eller det kan vara snyggt på vissa men verkligen inte på alla och verkligen inte om det är alldeles för mycket.

Jag gör mina fillers under ögonen för att minska synligheten av de mörka ringarna som jag har. De är inte direkt små utan verkligen synliga vilket jag alltid tyckt varit jobbigt. Så jag har gått och gjort fillers på Hermes Clinic i några år nu. Det är klart att det kostar lite men det är ju vetenskap och då vet jag att det är säkert att göra det. Finns ju billigare varianter och metoder för att uppnå samma sak men då är det inte alls lika säkert med resultatet. Så bättre att betala lite mer till en riktig klinik som Hermes Clinic för fillers och veta att det blir korrekt utfört och inte några skador för att de har gjort vetenskapliga tester med det än att bli förstörd i ansiktet för att man var lite för snål.