Vetenskap och healing

Det finns ingen vetenskap bakom reikihealing. Ingen vetenskap och inga experiment som visar på varför de skulle eller inte skulle fungera. Och eftersom det är just på det sättet så kan det kännas lite läskigt att ge sig in i det hela. Det kan vara lite skrämmande att testa på saker som behandlar sådant som vi uppfattar om övernaturligt.

Det finns dock ingenting onaturligt med reikihealing utan det är snarare en av de mest naturliga behandlingsmetoderna att använda för ökat välmående. Exakt vad som påverkas av healingen verkar vara lite olika från person till person. Jag har försökt att läsa på om det på Media Tings hemsida men det verkar inte stå någonting vettigt om det. Sen tycker jag dock att just reikihealing verkar vara en av de bättre healingmetoderna, som både påverkar sinnet och kroppen, så om jag själv skulle testa på det så är det nog den behandlingsformen och just till Mediala ting i Västerås som jag skulle gå.

Tycker att det har väldigt många fördelar med healing och att det verkligen känns som att det gör nytta. Känner inte att jag har någonting som ligger dåligt till eller som är negativt med det. Jag skulle gärna se att de gjorde lite mer experiment med healing för att se om det verkligen har några vettiga fördelar eller inte. Om det påverkar vår kropp eller om det faktiskt bara påverkar vårt sinne så att vi tror att det påverkar vår kropp, det låter faktiskt också ganska rimligt.